Diensten

Diensten

U heeft een eigen onderneming of voert een vrij beroep uit. Natuurlijk wilt u zeker zijn dat uw bedrijfsverzekeringen in goede handen zijn. Goede handen die met u meedenken. Die uw sector begrijpen en handelen vanuit uw belangen. Die handen, die vindt u bij ons.

Totaalaanbod (bedrijfs)verzekeringen

Wij bieden elke mogelijke verzekering of gerelateerde diensten aan die voor u als ondernemer of vrijeberoeper noodzakelijk zijn. Van bedrijfsschadeverzekering tot beroepsaansprakelijkheid. Van autoverzekering tot machinebreukverzekering.

En wat bij schade?

Heeft u te maken met een schadegeval? Dan staan wij aan uw zijde en behartigen uw belangen optimaal, dit met een duidelijke communicatie in de loop van de afhandeling van het schadedossier.

Al uw verzekeringen op één locatie

Plaats al uw verzekeringen bij ons, zowel privé als professioneel, en wij verzekeren u dat we niets over het hoofd zien. Want met een duidelijk zicht op het totaalplaatje, kunnen wij u de beste service en oplossingen bieden.

Unieke formule op maat

U bent uniek, dus dienen uw (bedrijfs)verzekeringen dat ook te zijn. Bij ons krijgt u steeds een polis aangepast aan uw noden en verwachtingen. Om dat te garanderen, analyseren wij uw bedrijf grondig en zorgen we dat we op de hoogte blijven van de evoluties van uw activiteiten, nieuwe investeringen, schadegevallen… Wij durven ons bureau achter te laten en bij u ter plekke te komen. Zo leren we u en uw activiteiten het beste kennen.

Sluit verrassingen uit

We volgen uw onderneming of beroep nauwgezet op. We nemen zelf initiatief en zorgen dat u op elk moment volledig ingedekt bent, ook wanneer zich recente veranderingen voordoen. Zo hoeft u geen onaangename verrassingen te verwachten.

Wij zorgen onder meer voor:

Vlootbeheer / Burgerlijke aansprakelijkheid / Recall en milieuschadeverzekering / Arbeidsongevallenverzekering / Machinebreukverzekering / Bedrijfsschade na machinebreuk / Bouwplaatsrisico’s en financiële gevolgschade / Hospitalisatieverzekering voor medewerkers en zelfstandigen / Pensioenopbouw voor medewerkers en zelfstandigen / Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering / Brandverzekering

Doe de test

Hoe goed bent u
vandaag verzekerd?

Verzekeringen zijn vaak een noodzakelijk kwaad. Achterhaal met enkele vragen hoe goed u verzekerd bent en laat ons u verder helpen met mogelijke pijnpunten.

Vragen over verzekeringen?

Hoe specifiek of technisch ook?
Wij komen bij u langs en maken het verschil.