Ondernemingen

Verzekeringen voor ondernemingen

Of u nu een familiebedrijf, multinational of (semi-)overheidsbedrijf bent: onze deuren staan voor u open. Met een doorgedreven kennis in tal van sectoren en industrieën, begrijpen wij de werking van uw bedrijf maar al te goed. Dat is het startpunt van een goede samenwerking. Een samenwerking waarin wij al uw verzekeringszorgen overnemen. Zodat u kan focussen op wat er voor u echt toe doet: de groei en het succes van uw bedrijf.

Persoonlijke begeleiding bij uw evolutie

U en uw onderneming staan niet stil. En maar goed ook. Daarom bewegen wij met u mee. Wij begeleiden u persoonlijk bij evoluties en zorgen dat u ingedekt bent tegen mogelijke schade. Wij bouwen proactief aan uw dossier en garanderen dat elke wijziging in uw bedrijf zijn weerklank vindt in uw polissen.

Wij kennen uw sector

Wij zijn van alle markten thuis, hebben klanten in heel wat industrieën en sectoren. En we komen overal even graag over de vloer. Dat mag u letterlijk nemen: wij komen frequent bij u ter plekke om te leren wat er echt leeft in uw onderneming.

En uw werking echt te leren begrijpen. We handelen vanuit het veld, niet louter van achter ons bureau. Die sterke technische kennis van zaken vertalen wij in even sterke dossiers.

Industrie
Bouw
Voeding
Evenementen
Logistiek

1. Uw bedrijf als startpunt

Industriële ondernemingen vragen om een gespecialiseerde aanpak. Wij begeleiden u met specifieke oplossingen, vertrekkend vanuit uw business. Als ervaringsdeskundige kennen wij uw sectoren en willen wij uw bedrijf grondig kennen. Want alleen zo kunnen wij u gericht en op maat verzekeren.

2. Een optimale bescherming

Van een grondige analyse van de verzekeringsvoorwaarden tot u beschermen in het uitvoeringsproces en het beperken van aansprakelijkheid. Wij denken steeds in functie van uw voordeel. Wij bekijken elke investering, elk project, langs uw kant en deze van uw klanten en zorgen voor een optimale bescherming.  We staan ook altijd aan uw zijde in geval van schade.

3. Volledig op maat

Wij denken altijd een stap verder. Bij een investering van uw machinepark bekijken wij bijvoorbeeld dat u de kosten niet moet dragen tijdens het test- en installatieproces. Dat u verzekerd bent tegen machinebreuk en mogelijke bedrijfsschade die hieruit volgt. Wij combineren onze technische knowhow met onze ervaringen als deskundig verzekeringsexpert.

1. Complete ontzorging

De bouw is een unieke en zware sector met uitdagingen die vragen om oplossingen op maat. Op maat van uw bedrijf, uw werkzaamheden, uw verschillende werven. Want geen enkel bouwbedrijf is hetzelfde. En elk project dat bij u loopt, is anders. Wij zorgen dat u uw job zonder extra zorgen kunt uitvoeren.

2. Elk risico onder de loep

Hoe breed gaat uw aansprakelijkheid op de werf? Wat als u een leiding raakt bij grondwerken of een storm aanzienlijke schade berokkent? En wat met onderaannemers? Wij denken mee over de risico’s die u, uw bedrijf en uw werknemers lopen. En hebben voor elke situatie een gepaste oplossing.

3. Nauwe samenwerking en opvolging

Wij gaan graag een stap verder, omdat dat ons ook het verst brengt. Wij doorgronden uw sector, komen langs op werven, beschrijvingen… Die inzichten, samen met onze expertise, zetten wij in om u optimaal te ondersteunen en te verzekeren.

1. Veiligheid voorop

De voedingssector is een wereld op zich, waar andere regels en zekerheden aan de orde zijn. Waar productie even belangrijk is als een veilige levering van uw producten. Waar kwaliteit en veiligheid prioritair is. Dat vertalen wij naar uw verzekeringen.

2. Niets uit het oog verloren

U bewust zijn van uw aansprakelijkheid en algemene voorwaarden is een must. Net zoals gedekt zijn wanneer u problemen ondervindt met uw productieproces, machinerie of transport. Geen nood: wij denken aan alle mogelijke aspecten die een invloed hebben op uw werking.

3. Gerichte service met oplossingen op maat

Wij spelen kort op de bal, zorgen dat u niets over het hoofd ziet en komen met een complete oplossing op maat. Wij staan erop uw bedrijf grondig te kennen, kijken intens mee naar uw bedrijfs- en productieprocessen. Alleen zo kunnen wij garanderen dat u de beste en meest gerichte service krijgt.

1. Oplossingen voor elk project

Weinig sectoren zijn zo gevarieerd als de evenementensector. Standaardoplossingen zijn daarom niet aan u besteed. U zoekt aangepaste verzekeringsoplossingen voor elk project of event en elk onderdeel van uw bedrijf. En dat is net waarin wij ons onderscheiden.

We helpen u in het maken van duidelijke afspraken over verantwoordelijkheden die u draagt, of bij uw klanten  kunt leggen.

2. Een zo volledig mogelijke dekking

Er komt heel wat kijken bij een evenement. Want wat bij diefstal, brand of stormschade? Heeft u eraan gedacht om uw materialen juist te verzekeren, ongeacht of ze bij u in het magazijn liggen of ter plaatse op een event? En wat als er iets misloopt bij een van uw onderaannemers? Wij waken erover dat u zo volledig mogelijk verzekerd bent.

3. Uniek bedrijf, unieke verzekeringen

Uw bedrijf is uniek. Logischerwijze zijn uw verzekeringen dat ook. Wij garanderen een oplossing op maat, waarbij wij uw zorgen op ons nemen en proactief meedenken. Hoe dat kan? Door sterk in te zetten op persoonlijk contact en een grondige kennis van uw bedrijfsactiviteiten.

1. Kennis van specifieke risico’s

De uitdagingen van de logistieke wereld zijn voor u dagelijkse kost. U weet welke risico’s komen kijken bij uw bedrijfsactiviteiten, van schadegevallen in uw bedrijf tot transportrisico’s onderweg. Ook wij kennen deze risico’s maar al te goed, en kunnen u hierin bijstaan met verzekeringsoplossingen, specifiek gericht op logistiek.

2. Geen zorgen, maar oplossingen

Wettelijke aansprakelijkheid is ook bij logistiek een belangrijk aspect wanneer problemen opduiken. In welke mate heeft u al nagedacht over een optimale verzekering tegen logistieke risico’s? Bent u optimaal beschermd wanneer het fout loopt? U hoeft uw hoofd er niet meer over te breken, dat zullen wij doen. Met een oplossing op maat van uw bedrijf.

3. Vertrekkend uit uw bedrijf

Wij treden op als ontzorgers, die een intrinsiek deel uitmaken van uw bedrijf. Als verzekeringsmakelaars komen wij graag bij u over de vloer om uw bedrijf en werking grondig te leren kennen. Want wij geloven dat u alleen maar optimaal kan worden ondersteund door een makelaar die écht begrijpt wat u doet.

Uw jarenlange partner

Wederzijds vertrouwen is onze grootste prioriteit en daar blijven we aan werken. Omdat wij u zo het best leren kennen, evoluties kunnen opvolgen en beter proactief kunnen inspelen op uw wensen en noden. 95% van onze klanten vertrouwt al meer dan 5 jaar op ons. Uw verzekeringsdossiers zijn hier duidelijk in goede handen.

Onafhankelijk advies

Wij zijn niet getrouwd met één verzekeringsmaatschappij, maar hebben kennis van de verschillen tussen alle maatschappijen. Zo kunnen wij onafhankelijk op zoek gaan naar de polissen die voor u het meest interessant en compleet zijn. En door dat te vertalen in een efficiënt beheer van uw verzekeringsdossiers.

Doe de test

Hoe goed bent u
vandaag verzekerd?

Verzekeringen zijn vaak een noodzakelijk kwaad. Achterhaal met enkele vragen hoe goed u verzekerd bent en laat ons u verder helpen met mogelijke pijnpunten.

Vragen over verzekeringen?

Hoe specifiek of technisch ook?
Wij komen bij u langs en maken het verschil.