Over ons

Sinds 1975

Verzekeringen Vinken werd in 1975 opgericht in Peer door Maurice Vinken. Tot eind 1987 was Verzekeringen Vinken een eenmanszaak, waarna het kantoor evolueerde naar een bvba met een team van specialisten.

In 2002 stapte Kris Vinken, zoon van Maurice, mee in het verzekeringskantoor. Waar de focus oorspronkelijk lag op particulieren en zelfstandigen, ging het team zich nu meer specialiseren in vrije beroepen en kmo’s. In 2004 vervoegde ook Walter, broer en zoon van, het familiebedrijf. Ondertussen leiden Kris en Walter samen Verzekeringen Vinken. Ze worden hierin bijgestaan door een sterk team.

In december 2019 verhuisde Verzekeringen Vinken naar een nieuw, ruimer pand in Peer. Een moderne omgeving waar klanten in een professionele setting worden ontvangen en geholpen. Vlak tegenover hun oude locatie houden zij vast aan de tradities en waarden die het kantoor zo typeren.

Langetermijnvisie

Wij hechten veel belang aan een goede relatie met al onze klanten. Wij gaan op zoek naar oplossingen en diensten die u nu en in de toekomst de beste ondersteuning en zekerheid bieden. Met een langetermijnrelatie leren we elkaar beter kennen, en kunnen wij perfect inspelen op al uw noden doorheen de jaren.

Vertrouwen

Vertrouwen is voor ons de basis van elke samenwerking. Alles wat u ons vertelt, wordt in volle discretie behandeld. Wij kiezen nooit voor persoonlijk gewin, maar zetten uw belangen altijd voorop. Daarop kan u vertrouwen.

Openheid

Wij communiceren direct en open. Altijd en overal. Zo bent u steeds op de hoogte van alle zaken. Zowel aangename als onaangename zaken vertellen wij u in alle eerlijkheid. Want alleen door openheid langs beide kanten, kunnen wij u de juiste adviezen en diensten aanbieden. En geniet u van de beste service.

Maak kennis met ons team

Een breed interesseveld en diepgaande kennis in verzekeringen. Dat is wat ons verbindt. Elk met zijn eigen karakter en eigen stem. Samen met dezelfde waarden en een duidelijke doel: zorgen dat elke klant zorgeloos kan ondernemen.

Walter Vinken
Zaakvoerder
+32 (0)11 63 15 71
Kris Vinken
Zaakvoerder
+32 (0)11 63 15 71
Gert Soors
Claims Advisor
+32 (0)11 63 15 71
Wouter Thaens
Insurance Advisor
+32 (0)11 63 15 71
Katleen Van Hoef
Insurance Advisor
+32 (0)11 63 15 71
Lieve Aerts
Key Account Advisor
+32 (0)11 63 15 71
Evelien Vandebroek
Insurance Advisor
+32 (0)11 63 15 71
Over ons

Contacteer ons

Wat kunnen wij voor u betekenen? Zit u nog met vragen over onze diensten, of wenst u vrijblijvend meer informatie? Contacteer ons dan via onderstaand formulier, en wij komen snel bij u terug.

  • Beheer schadegevallen
  • Preventie
  • Gespecialiseerd advies
  • Onderschrijving nieuwe polissen
  • Bescherming inkomen en gezin
  • Bescherming van (medische) toestellen
  • Jaarlijkse evaluatie verzekeringsdossier
Diensten

Zo kunnen wij u helpen

Met een volledige service op maat. Met een totaalaanbod van diensten en een proactieve houding. Dat allemaal verzameld onder één Peers dak.