17 december 2019

Verzekeringen Vinken verhuist

Na onze nieuwe website is er nu ook ons gloednieuwe gebouw! Verzekeringen Vinken verlaat na meer dan 40 jaar Deusterstraat 61 en verhuist naar… de overkant van de weg. Welkom!

Het was tijd om te verhuizen, dat geven we zelf toe. Onze kantoren werden stilaan te klein voor ons team, de ruimte om klanten te ontvangen was beperkt. Kortom: een uitbreiding drong zich op. Omdat we een traditiegetrouw Peers familiebedrijf zijn, wouden we graag in de buurt blijven. De overkant van de straat was voor ons de perfecte oplossing.

De beleving in ons nieuwe kantoor is compleet anders. We kozen voor een moderne look met veel glas en licht. Met meer open ruimtes – en op die manier meer ademruimte. Qua interieur gingen we voor een huiselijke inrichting. We zijn geen kille verzekeringsmakelaars maar een team van hartelijke mensen. Dat moet ook naar voren komen in onze ruimtes. Iedereen is hier welkom, en dat willen we uitstralen.

Kom gerust eens langs op Deusterstraat 72A. We heten je er van harte welkom en nemen je graag mee in dit volgende hoofdstuk van ons groeiverhaal.