Nieuws

Kennis verzekerd

Het laatste nieuws uit de verzekeringswereld, een blik achter de schermen, meer uitleg over onze diensten. U leest er hier alles over.

15 oktober 2021
Product recall: wat kan een recallverzekering voor u betekenen?
06 mei 2021
Cyber- vs fraudeverzekering: kent u het verschil?

Niet alle digitale risico’s vallen onder een cyberverzekering.

04 juli 2020
Verlaagde eindtaxatie na loopbaan van 45 jaar

Op 15 maart 2019 verscheen de wet tot wijziging van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992. Het gaat over de notie wettelijke pensioenleeftijd in het Belgisch Staatsblad. Die wet regelt de verlaagde gunstige eindbelasting op pensioenkapitalen, gevormd door werkgeversbijdragen voor loontrekkenden en stortingen voor zelfstandigen die met pensioen gaan na een loopbaan van 45 jaar.

04 juli 2020
Verzekering gewaarborgd inkomen: zekerheid bij arbeidsongeschiktheid voor zelfstandigen én werknemers

Minder dan 20% van de werknemers in de privésector heeft een verzekering gewaarborgd inkomen, zo staat te lezen in Trends magazine nr. 17. Het gewaarborgd inkomen overbrugt de kloof tussen de ziekte-uitkering en uw laatste loon. De verzekering gewaarborgd inkomen is even belangrijk als een hospitalisatieverzekering, zowel voor zelfstandigen als werknemers. Een woordje uitleg.

17 december 2019
Verzekeringen Vinken verhuist

Na onze nieuwe website is er nu ook ons gloednieuwe gebouw! Verzekeringen Vinken verlaat na meer dan 40 jaar Deusterstraat 61 en verhuist naar… de overkant van de weg. Welkom!

04 juli 2019
Maak kennis met Kris en Walter Vinken

Verzekeringen Vinken ontstond in 1975, toen Maurice Vinken zijn eenmanszaak oprichtte. Ondertussen groeide die eenmanszaak uit tot een familiebedrijf en volgde zijn zonen Kris en Walter hem succesvol op. Tijd voor een kennismaking met de gebroeders Vinken.

  • Beheer schadegevallen
  • Preventie
  • Gespecialiseerd advies
  • Onderschrijving nieuwe polissen
  • Bescherming inkomen en gezin
  • Bescherming van (medische) toestellen
  • Jaarlijkse evaluatie verzekeringsdossier
Diensten

Zo kunnen wij u helpen

Met een volledige service op maat. Met een totaalaanbod van diensten en een proactieve houding. Dat allemaal verzameld onder één Peers dak.

Doe de test

Hoe goed bent u
vandaag verzekerd?

Verzekeringen zijn vaak een noodzakelijk kwaad. Achterhaal met enkele vragen hoe goed u verzekerd bent en laat ons u verder helpen met mogelijke pijnpunten.